Fantasyserien Elsinorien

Första boken: Lysande klot tvenne

En mörk höstkväll sitter en svartklädd man vid ett av borden. Han tilltalar värdshusflickan Nanna på ett främmande språk och mumlar något obegripligt om ett uppdrag. Nanna försöker låta bli att lyssna, men mannens närvaro får henne att tänka och känna märkliga saker. När möjligheten att slippa den utsatta tillvaron på värdshuset dyker upp handlar hon på impuls.

>> Läs mer om Lysande klot tvenne.

Andra boken: Knutar och band

Det är tidigt på det nya året när Ailonise och de andra kommer tillbaka hem till Elsinorien. Men de har genomlevt stora påfrestningar och vedermödor. Det finns sår som behöver läka, både utanpå och inuti.

>> Läs mer om Knutar och band.

Tredje boken: Viddernas väv

Jag flöt. Eller flög. Flöt på vågor av luft. Flög med hjälp av vingar som inte var mina egna. Färdades genom den fria luften, buren på sätt som inte var möjliga. Solen var så stekande och varm, ljuset så intensivt, som att de hinnor som brukade skydda nere på marken inte fanns.

>> Läs mer om Viddernas väv.

Och sen då?

I nuläget finns bara tre böcker skrivna. >> Men …

Kartor

>> Här hittar du kartor till böckerna.

Förlaget

>> Böckerna ges ut på Visto förlag.

Beställa böcker!

Böckerna finns att köpa bland annat hos de stora nätbokhandlarna (läs mer under respektive bok). Men du kan förstås även köpa böckerna direkt från mig, och då kan jag signera om du vill.

Utöver nedan angivna priser för böckerna tillkommer frakt. Jag skickar med PostNords påsar. Fraktpriset för en bok brukar ligga på 66 kronor och för två-tre böcker på 89 kronor. Jag meddelar totalpris när paketet ligger färdigt att skickas.

P.S. När du fyller i formuläret godkänner du att jag sparar infon du fyllt i. Läs mer i integritetspolicyn.