Tredje boken

Viddernas väv

Framsida av boken Viddernas väv. Myrmark med små öppna vattenytor varvat med gräs och ull. I förgrunden spindelväv. I fjärran gulaktig dimma. Längst upp ett svävande klot. Titeltext och författartext.

Jag flöt. Eller flög. Flöt på vågor av luft. Flög med hjälp av vingar som inte var mina egna. Färdades genom den fria luften, buren på sätt som inte var möjliga. Solen var så stekande och varm, ljuset så intensivt, som att de hinnor som brukade skydda nere på marken inte fanns.

Att vara drottning är krävande. Att vara mamma också. Och Ailsa vill lyckas bra med båda. Kanske ställer hon stundtals lite för stora krav på sig själv. Tillvaron växlar mellan känslomässigt intensiva perioder och perioder av förlamande saknad och längtan. Till slut blir det för mycket.

Då kommer drömmarna med dimma, drömmar som får henne att tänka på den besegrade kejsaren. Är han trots allt inte död? Tillsammans med sin älskade beger hon sig västerut, ut på okänd mark, för att finna svaren. Till sin hjälp har de en märklig karta och en urgammal kraft.

Release 8 februari 2022.

Författaren berättar

Den här boken var egentligen inte meningen. Men när andra boken var färdigskriven fanns det fortfarande saker kvar i listan med idéer, och de pockade på uppmärksamhet. Jag fick helt enkelt hitta på en fortsättningshistoria.

Läs även i bloggen, under taggen Viddernas väv.

Provläs!

Här kan du provläsa början av boken.

Här kan du köpa Viddernas väv

Fysiskt, i bokhandel

>> Science Fiction Bokhandeln i Stockholm (även postorder)

På nätet

>> Beställ boken hos Visto förlag!

>> Bokus

>> Adlibris

>> Akademibokhandeln

>> Fantastikbokklubben

Beställa bok direkt från författaren?

Du kan förstås köpa böckerna direkt från mig, och då kan jag även signera.

Utöver nedan angivna priser för böckerna tillkommer frakt. Jag skickar med PostNords påsar. Fraktpriset för en bok brukar ligga på 66 kronor och för tre böcker på 85 kronor. Jag meddelar totalpris när paketet ligger färdigt att skickas.

P.S. När du fyller i formuläret godkänner du att jag sparar infon du fyllt i. Läs mer i integritetspolicyn.