Tredje boken

Viddernas väv

Framsida av boken Viddernas väv. Myrmark med små öppna vattenytor varvat med gräs och ull. I förgrunden spindelväv. I fjärran gulaktig dimma. Längst upp ett svävande klot. Titeltext och författartext.

Jag flöt. Eller flög. Flöt på vågor av luft. Flög med hjälp av vingar som inte var mina egna. Färdades genom den fria luften, buren på sätt som inte var möjliga. Solen var så stekande och varm, ljuset så intensivt, som att de hinnor som brukade skydda nere på marken inte fanns.

Att vara drottning är krävande. Att vara mamma också. Och Ailsa vill lyckas bra med båda. Kanske ställer hon stundtals lite för stora krav på sig själv. Tillvaron växlar mellan känslomässigt intensiva perioder och perioder av förlamande saknad och längtan. Till slut blir det för mycket.

Då kommer drömmarna med dimma, drömmar som får henne att tänka på den besegrade kejsaren. Är han trots allt inte död? Tillsammans med sin älskade beger hon sig västerut, ut på okänd mark, för att finna svaren. Till sin hjälp har de en märklig karta och en urgammal kraft.

Release 8 februari 2022.

Författaren berättar

Den här boken var egentligen inte meningen. Men när andra boken var färdigskriven fanns det fortfarande saker kvar i listan med idéer, och de pockade på uppmärksamhet. Jag fick helt enkelt hitta på en fortsättningshistoria.

Provläs!

Här kan du provläsa början av boken.

Här kan du köpa Viddernas väv

>> Beställ boken hos Visto förlag!

>> Bokus

>> Adlibris

>> Akademibokhandeln

Signerad bok?

Vill du ha en signerad bok? Då kan du beställa den direkt av mig nedan. Pris: 179 kr plus porto. (Portot ligger oftast på 62 kronor men varierar lite beroende på tillgång på postens fraktpåsar.)

Om du vill ha boken signerad men köpt den på annat sätt, så kan jag signera den om/när vi träffas.

P.S. När du fyller i formuläret godkänner du att jag sparar infon du fyllt i. Läs mer i integritetspolicyn.