Andra boken

Knutar och band

Hur går man vidare när man lyckats med det omöjliga? Borde inte allting vara frid och fröjd när uppdraget lösts, fienden besegrats och man äntligen kommer hem?

Det är tidigt på det nya året när Ailonise och de andra kommer tillbaka hem till Elsinorien. Men de har genomlevt stora påfrestningar och vedermödor. Det finns sår som behöver läka, både utanpå och inuti.

Ailonise letar egna vägar att fylla tomrummen i själen och få svar på existentiella funderingar. Men på vägen väcks också nya starka känslor som hon inte vet vad hon ska göra med. För vilka band kan egentligen en prinsessa från Elsinorien knyta, och vad får det för konsekvenser?

Releasedatum 21 juni 2021

Författaren berättar

Jag har haft en vag idé om den här boken sedan jag skrev klart första boken för länge sedan. Ett litet parti har funnits nedskrivet sedan sent 1990-tal, liksom enstaka korta noteringar om händelser och karaktärer. Men det allra mesta av den här boken, både vad gäller händelseförlopp, karaktärer och skriven text, är av betydligt nyare datum.

Provläs!

Här kan du provläsa början av boken.

Här kan du köpa Knutar och band

>> Beställ boken hos Visto förlag!

>> Bokus (även som e-bok och ljudbok)

>> Adlibris (även som e-bok och ljudbok)

>> Akademibokhandeln

>> Fantastikbokklubben

Ljudboken finns även hos de stora ljudbokstjänsterna.

Signerad bok?

Vill du ha en signerad bok? Då kan du beställa den direkt av mig nedan. Pris: 169 kr plus porto. (Portot ligger oftast på 52 kronor men varierar lite beroende på tillgång på postens fraktpåsar.)

Om du vill ha boken signerad men köpt den på annat sätt, så kan jag signera den om/när vi träffas.

P.S. När du fyller i formuläret godkänner du att jag sparar infon du fyllt i. Läs mer i integritetspolicyn.