Biblioteket är din vän på semestern!

Har du åkt på semester men glömt att få med dig något att läsa? Lugn, biblioteket är din vän!

Min bok Lysande klot tvenne finns exempelvis på alla de bibliotek som radas upp i den här filmen (jag tror jag fick med alla!). Och då pratar vi om de fysiska böckerna; många av dem har även eboken (kolla i din biblio-app!) och/eller som ljudbok. Många av dem har även de båda andra böckerna i serien: Knutar och band och Viddernas väv.

Infon om var böckerna finns är hämtad från allabibliotek.se

@forfattarsanne

Har du åkt på semester men glömt att få med dig något att läsa? Lugn, biblioteket är din vän! Min bok Lysande klot tvenne finns exempelvis på alla de bibliotek som radas upp i den här filmen (jag tror jag fick med alla!). Och då pratar vi om de fysiska böckerna; många av dem har även eboken (kolla i din biblio-app!) och/eller som ljudbok. Många av dem har även de båda andra böckerna i serien: Knutar och band och Viddernas väv. Infon om var böckerna finns är hämtad från allabibliotek.se #bibliotek #semester #sommarläsning #svemester #hemester #böcker #stockholm #mölndal #varberg #falkenberg #västerbotten #norrbotten #umeå #sävsjö #nässjö #norrköping #uppsala #kävlinge #sjöbo #skurup #sundsvall #karlskoga #kungsbacka #lundsuniversitet #huddinge #göteborg #eskilstuna #flen #sigtuna #oxelösund #härnösand #botkyrka #svenska

♬ Summertime – ZydSounds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *