Fejkruin och fejs

Den som följer mig på sociala medier vet att det inte är ofta man ser mig på bild. Vare sig selfies eller andra bilder. Det är något med det där med att försöka se naturlig ut i en konstruerad situation som gör det svårt för mig och jag slår själslig knut på mig … tror jag.

Nå, nu behövde jag i alla fall ha nån sorts bilder. Så jag och en vän (tack och lov för hjälpsamma vänner!) sågs vid den här ”ruinen” i blåsten och tog lite bilder. Nu behöver jag ”bara” vänja mig vid tanken på att visa upp nån av bilderna för omvärldeN också 😱😁

(”Ruinen” är en sån där konstruerad sak, från en tid när folk tyckte att ruiner var romantiskt och fantasieggande och folk med pengar byggde låtsasruiner för skojs skull. Lite som fantasy, kan man säga.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *