Sammanfattning Folkrot

Lite sammanfattning, efter att ha stått på Folkrot och sålt böcker den gångna helgen:

📚 Jag sålde totalt 16 böcker! Visserligen var en hel del av dem till människor som jag kände sedan innan men som passade på att köpa när vi nu befanns oss på samma ställe. Men jag sålde också några till helt nya personer. För att vara allra första gången jag sålde IRL så måste jag säga att jag är väldigt nöjd.

🎻 Jag hade tänkt gå på festivalen i vilket fall, eftersom jag älskar folkmusik. Nu fick jag, som försäljare, gå in utan att betala inträde (och fick även mat gratis). Win-win! 

👩 För mig, som tycker att sociala sammanhang är lite svåra – och det är inte lättare efter att ha haft ytterst små möjligheter till sådant de senaste sex-sju åren – så var det här ett bra sätt att vara på festival. Jag kunde smita iväg och lyssna på konserter och annat när jag ville, men när jag inte hade något sådant för mig kunde jag sitta bakom mina böcker.

😫 Dessutom passade det bra ihop med mina utmattningsrester, för det blev liksm många pauser, inte för mycket av samma sak, eller hur man ska säga. Ganska mycket vila utan att vara vila.

🧶 Till nästa gång jag sitter och säljer bör jag dock komma ihåg att ha med mig en stickning. Det är vilsammare att sitta bakom en hög med böcker om man har något att pilla med samtidigt – och det det är trevligare med en stickning än med mobilen, både för mig och potentiella kunder.

Berätta, har du sålt på några spännande ställen i sommar? Har du några intressanta erfarenheter att berätta om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *