Hisspitch

För en halv evighet sedan taggade @nathalie_sjogren mig i #minbästahisspitch

Jag är inte bra på det där med pitchar. Jag är över huvud taget inte bra på säljsnack, och speciellt inte när det jag ska sälja är min egen grej.

Men idag har jag stått och försökt sälja böcker hela dagen, det vill säga jag har ett antal gånger försökt berätta om min bokserie på ett sätt som ska väcka intresse hos den som knappt vet vad fantasy är men inte alls tror att det är nåt för hen 😉 Så idag känns som rätt tillfälle att hänga på den här utmaningen.

📚📚📚

Det utspelar sig i en påhittad värld och är ett ganska klassiskt äventyr. Huvudpersonen är en ung tjej, som tillsammans med några vänner försöker rädda världen från den onde härskaren. Men sen handlar det också ganska mycket om hur man påverkas av sådana påfrestande erfarenheter – man mår ju inte fantastiskt när man kommer hem. Så även om böckerna utspelar sig i en påhittad värld så är det mycket om just att vara människa. Tankar och känslor. Psykisk ohälsa, sorg och såna grejer.

📚📚📚

(Ja, jag inbillar mig att när man pitchar något för någon annan i en hiss så är det talspråk som gäller, inte skriftspråk.)

📚📚📚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *