Julmarknadserbjudande på nätet till 18 december!

@forfattarsanne

Det är fyra veckor till julafton. Julklappstider. Julmarknadstider. Många indieförfattare – författare som ger ut på små förlag, hybridförlag, eller ger ut själva – står många av helgerna fram till jul på olika julmarknader i hopp om att sälja några böcker. Men vi är också bara vanliga människor. Bokskrivandet är för de flesta av oss något vi gör på vår fritid. Säljandet på marknader blir ytterligare en sak som ska hinnas med. Jag är en ensamstående mamma med sviter av utmattning. Jag ägnar helgerna åt att inte hamna ännu mer efter med disk och tvätt och åt att hjälpa mina skoltrötta ungdomar att orka med allt som ska hinnas klart innan terminen är slut, trots att energin är låg så här års. I bästa fall ska jag försöka hinna fixa lite julstämning innan den 24 december. Jag har varken tid eller ork att stå på julmarknader. Men jag har skrivit böcker, och de är utgivna. Tryckta. Jag har inte gjort det för att lådorna med böcker ska stå och samla damm, jag har gjort det för att jag vill att de ska bli lästa. Därför kommer jag att ha ett virtuellt julmarknadserbjudande de kommande veckorna: 100 kronor per bok. Frakt tillkommer med 66 kronor för en bok och 85 kronor för 2-3 böcker. Erbjudandet gäller t o m 18 december. Nej, jag kommer inte att bjuda på frakten. Det är nämligen den enda kostnaden jag själv inte kan styra över. Ja, 100 kronor per bok är löjligt billigt. Billigare än vanliga marknadspriser. Men att stå på marknad kostar också pengar: avgift för att stå där, resa dit och tillbaka, något att äta under dagen, och så förstås många timmar arbetstid. Om du beställer senast den 18 december finns det en rimlig chans att paketet hinner fram till jul. (Men beställ gärna tidigare för säkerhets skull!) Beställ via dm här, eller på www.elsinorien.se. Den största nackdelen med att göra så här istället för att stå på riktig julmarknad är att jag inte når några nya potentiella läsare här. Det är synd. Vill du hjälpa mig med det? Dela gärna det här inlägget! #julmarknad #julklapp #julklappstips #marknadserbjudande #erbjudande #böcker #booktok #swedishbooktok #läsning #svenskfantasy #shoplocal #handlalokalt

♬ originalljud – Sanne Åberg (författare)

Det är fyra veckor till julafton. Julklappstider. Julmarknadstider. Många indieförfattare – författare som ger ut på små förlag, hybridförlag, eller ger ut själva – står många av helgerna fram till jul på olika julmarknader i hopp om att sälja några böcker.

Men vi är också bara vanliga människor. Bokskrivandet är för de flesta av oss något vi gör på vår fritid. Säljandet på marknader blir ytterligare en sak som ska hinnas med.

Jag är en ensamstående mamma med sviter av utmattning. Jag ägnar helgerna åt att inte hamna ännu mer efter med disk och tvätt och åt att hjälpa mina skoltrötta ungdomar att orka med allt som ska hinnas klart innan terminen är slut, trots att energin är låg så här års. I bästa fall ska jag försöka hinna fixa lite julstämning innan den 24 december.

Jag har varken tid eller ork att stå på julmarknader.

Men jag har skrivit böcker, och de är utgivna. Tryckta. Jag har inte gjort det för att lådorna med böcker ska stå och samla damm, jag har gjort det för att jag vill att de ska bli lästa.

Därför kommer jag att ha ett virtuellt julmarknadserbjudande de kommande veckorna:

100 kronor per bok.

Frakt tillkommer med 66 kronor för en bok och 85 kronor för 2-3 böcker.

Erbjudandet gäller t o m 18 december.

Nej, jag kommer inte att bjuda på frakten. Det är nämligen den enda kostnaden jag själv inte kan styra över.

Ja, 100 kronor per bok är löjligt billigt. Billigare än vanliga marknadspriser. Men att stå på marknad kostar också pengar: avgift för att stå där, resa dit och tillbaka, något att äta under dagen, och så förstås många timmar arbetstid.

Om du beställer senast den 18 december finns det en rimlig chans att paketet hinner fram till jul. (Men beställ gärna tidigare för säkerhets skull!) Beställ här.

Den största nackdelen med att göra så här istället för att stå på riktig julmarknad är att jag inte når några nya potentiella läsare här. Det är synd. Vill du hjälpa mig med det? Dela gärna det här inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *