Här träffar du mig i sommar

Gammal skånekarta med tre pilar och texten "Här träffar du mig i sommar".

Här träffar du mig ihop med mina böcker i sommar:

🎻12-13 juli: Folkrotfestivalen, Bjärehalvön – Folkrot 2024

🌴31 augusti: Söderslätts bok & papper, Trelleborg, under Palmfestivalen

🌹7-8 september: Gunnebo Trädgård, Skivarp, Skördemarknad

🗺📍Jag tänkte att det skulle vara snyggt med en skånekarta för att visa. Och eftersom moderna kartor har rättighetsgrejer att hantera så letade jag reda på en gammal skånekarta på wikimedia. Men gu så knöligt det var att lyckas zooma in tillräckligt och lyckas sätta markeringar på rätt ställen på telefonens lilla skärm 🙃

Och kör inte efter den här kartan, folks – den är från 1700-talet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *