Varför tar du inte tåget till bokmässan, Sanne?

Du som alltid tjatar om miljön!

Rimlig fråga.

Just den här veckan är en mycket olämplig vecka att ta tåget från Skåne. Två tågsträckor är helt inställda (dels Malmö-Lund, dels Helsingborg-Ängelholm). De inställda tågen ersätts i begränsad omfattning (det vill säga inte alls fullt ut) med buss. Alla som kan undvika att åka med dessa ombeds låta bli. (Och det verkar väldigt opraktiskt att färdas så med bokbagage.) Därav har jag redan sedan länge planerat att den här resan får bli med bil.

Det är för övrigt mindre än ett år kvar på leasingen av min bil. Och jag har fortfarande inte rest längre än att jag tar mig fram och tillbaka på fulladdad bil. Dags att prova på liiite mer äventyr, alltså 😉 Just nu står bilen på snabbladdning 🔌medan jag fyller på med choklad i både fast och flytande form ☕🍫🍪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *