Sälja är inte min grej

Det finns saker jag är bra på, saker jag är helt okej på, och saker jag är riktigt kass på.

Att sälja mina egna böcker hör till den sista kategorin, alltså saker jag är kass på. Efter att ha stått på SciFiWorld hela dagen idag (från innan klockan 10 till klockan 18) så har jag totalt sålt EN bok.

(Som alla som ägnat sig åt sånt här vet så är det ju inte heller gratis att stå på mässor. Plus att man blir rätt trött av sådana här heldagar.)

Det är lite synd att jag är så kass på att sälja böcker. För jag tycker faktiskt jag är rätt bra på att skriva. Men det hjälper ju liksom inte. Kanske hade det rentav varit bättre att vara dålig på att skriva men i alla fall bra på att sälja? 😉

Nämenalltså … ikväll känns det lite tröstlöst. Jag skulle behöva komma på den där riktigt briljanta framgångsrika säljidén. Och det kommer jag ju inte att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *